AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak rahat bir hayata adım atılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, hayallerinin peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze dövme yaptırmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dövme görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beline dövme yaptırmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir