AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda dövme gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda dövme görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta dövme görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalettir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırdığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında silinmiş dövme görmek keyifli sohbetler edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kol görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, büyük takdir toplanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir