AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayatına bakacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek kafasının rahatlayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında dövme görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında sırtta dövme görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir