AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyini yalamak

Kahve falında şeyini yalamak

Kahve falında şeyini yalamak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, büyük borçlar alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında şeyini yalamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Kahve falında bir şey yalamak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek şeyi yalamak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında şeyini yalamak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işarettir.

Kahve falında kadını yalamak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını yalamak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklik organı yalamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının organını yalamak geçiminin zor hale geleceğine, yanlış işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir