AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey yalamak

Kahve falında bir şey yalamak

Kahve falında bir şey yalamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında bir şey yalamak gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında erkek şeyi yalamak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Kahve falında şeyini yalamak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şey yalamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içini yalamak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın yalamak çok büyük mutluluk duyacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker yalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının organını yalamak kısmetlerin artacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında birinin dilini yalamak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir