AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını yalamak

Kahve falında kadını yalamak

Kahve falında kadını yalamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kazancının hiç azalmayacağına, de zenginliğe kavuşacağına, özel hayatının renkleneceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kadını yalamak gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında kadın memesi yalamak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında kadın yalamak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında kadını yalamak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında kadın ayağı yalamak maddi olarak güç kaybedeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsü yalamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının organını yalamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir