AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kürkü görmek

Kahve falında ayı kürkü görmek

Kahve falında ayı kürkü görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, arzularına kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Kahve falında ayı kürkü gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayı kürkü görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kürk giymek bereketinin artacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında samur kürk görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kürk yelek giymek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kürkü giymek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kürkü görmek sorunlarının azalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kürk ceket görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir