AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kürkü görmek

Kahve falında kedi kürkü görmek

Kahve falında kedi kürkü görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kürkü gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Kahve falında kedi kürkü görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında vizon kürk görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürklü şapka görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kürk giymek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kürk almak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir