AnaSayfa / Genel / Kahve falında samur kürk görmek

Kahve falında samur kürk görmek

Kahve falında samur kürk görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında samur kürk gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında samur kürk görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su samuru görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında samur görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek kendisini mutsuz edeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kürk satmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vizon kürk görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kürklü çizme görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kürkü görmek tatsız durumlar yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir