AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk ceket görmek

Kahve falında kürk ceket görmek

Kahve falında kürk ceket görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk ceket gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında kürk ceket giymek bekarsa evleneceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kürk ceket görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah kürk manto giymek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında koyun kürkü görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında samur kürk görmek yokluk içine düşeceğine, işlerinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kürk görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, can sıkıntısının geçeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kürk görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, rahat geçinerek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir