AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dertlerinin artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek sevinç ve mutluluğa, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek hayırlı haberler duyacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir