AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek yeni bir ortama gireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir