AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek sıkıntılarından arınacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek helal lokmalar yiyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir