AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği arkadaşı gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek yeni başlangıçların yapılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir