AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, zararların telafi edileceğine, verimin ve bereketin geleceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğim bir arkadaşı görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek koyu sohbetler edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir