AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek hayatın fal sahibine güleceğine, sevgi göreceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, atılan adımların zarar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek büyük kayıplara uğrayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine alamet eder.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek kazancın katbekat artacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir