AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek iş sahibi olunacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, işyerini kapatacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğim bir arkadaşı görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek tövbe etmeye, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşları görmek onu borçtan kurtaracağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir