AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, alkış alacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek hayal kırıklığına düşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğim bir arkadaşı görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin arkadaşı görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir