AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği arkadaşı görmek maddi anlamda zarar edeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek rahatlığa erileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir