AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayırlı haberler getireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin bir arkadaşını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğim bir arkadaşı görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin arkadaş görmek kazancının artacağına,, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir