AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hem de para kaybettireceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç görmediğin arkadaşını görmek korkularının sona ereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle hiç konuşmamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir