AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atlamak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak geniş geniş yaşayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir