AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zorlanacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma atlamak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan atlamak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, tövbe etmeden vefata alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir