AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ticaret ehli kimse olacağına, solan yüzünün güleceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi olarak çok rahat olunacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında uçuruma atlamak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işe ve aşa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan atlamak çok zor günler geçireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında uçurum atlamak gülen gözlerin ışığının söneceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak kötü ve zor günler yaşanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir