AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, mutlu bir insan olunacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya geçmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karşıya atlamak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir