AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, gönül sızılarının dineceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan atladığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak çok başarılı olup, kazancının artacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak yeni denemelerde bulunacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma atlamak kırgınlıklar yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek kazancında bereketin artacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, donatacağına yorulur.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atlamak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek hayır getirecek yollara girileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir