AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan suya atlamak

Kahve falında uçurumdan suya atlamak

Kahve falında uçurumdan suya atlamak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan suya atlamak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma atlamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan atladığını görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir