AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan denize atlamak

Kahve falında uçurumdan denize atlamak

Kahve falında uçurumdan denize atlamak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak edilen duaların kabul edileceğine, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak rakipleri mağlup edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin uçurumdan atladığını görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan atladığını görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalettir.

Kahve falında uçuruma atlamak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir