AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde nefessiz kalmak

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, zararının büyük olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak çocuklarının fazla olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında nefes nefese kalmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Kahve falında nefessiz kalmak kötü gününden de geri duracağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında suda nefessiz kalmak çaresiz hallere düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir