AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör kalmak

Kahve falında asansör kalmak

Kahve falında asansör kalmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında asansör kalmak gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında asansöre kalmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör boşluğunda kalmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörden kalmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörün içinde kalmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında asansörde kalmak hasretin ve özlemin biteceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir