AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden kalmak

Kahve falında asansörden kalmak

Kahve falında asansörden kalmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin kapanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden kalmak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar asansörde kalmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşıyla asansörde kalmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında asansörün içinde kalmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre kalmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörden kalmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir