AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi gemide görmek

Kahve falında sevgiliyi gemide görmek

Kahve falında sevgiliyi gemide görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi gemide gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle gemide olmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi gemide görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde gemiler görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş gemi görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda gemi görmek sorunlarının artacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir