AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini asker görmek

Kahve falında sevgilini asker görmek

Kahve falında sevgilini asker görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi güç sahibi olacağına, kötü haberler alınacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini asker gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgilini askere göndermek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asker olarak görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında asker sevgili görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek iftiraya uğrayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini asker olarak görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini asker görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir