AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bir kadın görmek

Kahve falında şişman bir kadın görmek

Kahve falında şişman bir kadın görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman bir kadın gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında şişman bir kadın görmek bir uzmana başvurulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, işlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında çok şişman kadın görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman kadın görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir