AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birine sarılmak

Kahve falında şişman birine sarılmak

Kahve falında şişman birine sarılmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, iyi bir kariyer edineceğine, büyük borçlar alınacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında şişman birine sarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında şişman birine sarılmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman fare görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında şişmanken zayıflamak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış olmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında şişman kadın görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendini çok şişman görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir