AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu adam görmek

Kahve falında kısa boylu adam görmek

Kahve falında kısa boylu adam görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalettir.

Kahve falında kısa boylu adam gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında kısa boylu adam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında boyu kısa görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir