AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek

Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek

Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kefenli gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek dünya malı elde edeceğine, yeni mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi kefen görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında ıslak kefen görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında temiz kefen görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kefeni açmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir