AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefeni açmak

Kahve falında kefeni açmak

Kahve falında kefeni açmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevilip sayılacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kefeni açmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Kahve falında kefen açmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kefenini açmak sıkıntıların artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kefenini açmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefeni açmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen sarmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir