AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kefenini görmek

Kahve falında ölünün kefenini görmek

Kahve falında ölünün kefenini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kendisini yıpratacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kefenini gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ve kefen görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kefenini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet eder.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir