AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kefen görmek

Kahve falında kahverengi kefen görmek

Kahve falında kahverengi kefen görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi kayba uğrayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi kefen gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında kahverengi kefen görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kefen giymek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kefenini almak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden kefen almak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kefen görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölmeden kefen giymek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir