AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenden çıkmak

Kahve falında kefenden çıkmak

Kahve falında kefenden çıkmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenden çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında kefenden çıkmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında birini kefen içinde görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli kefen görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kefeni görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini kefende görmek malının ve parasının ziyan olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini kefeniyle görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir