AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefende görmek

Kahve falında kendini kefende görmek

Kahve falında kendini kefende görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini kefende gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil kefen görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek zor günlerin uzaklaşacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını kefenle görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini kefende görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefen içinde birini görmek kısmetinin de açılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir