AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içki içirilmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek huşu içinde devam edeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında babanı içki içerken görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı içki içerken görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir