AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içirilmek

Kahve falında içki içirilmek

Kahve falında içki içirilmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında içki içirilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, onun her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içmeyi istemek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek kalbini kıracağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir