AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek umutların biteceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında içki içtiğini sanmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının içki içtiğini görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında babayı içki içerken görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir