AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip sarhoş olmamak

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş öğreneceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir