AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini içki içerken gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi içki içerken görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içkiyi içmemek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayatına bakacağına işarettir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına inanılır.

Kahve falında içki içip kusmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında içki içen insanlar görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir