AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında sevgilini bıyıklı görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi bıyıklı görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bıyık görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık taramak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birini bıyıklı görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir