AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bıyık görmek

Kahve falında siyah bıyık görmek

Kahve falında siyah bıyık görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, yeni bir araba satın alınacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bıyık gördüyseniz:

  • Birisine yardım etmek istiyorsanız, öncelikle ailenizi düşünmelisiniz.

Kahve falında siyah bıyık görmek mesleğinde atılım yapacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında hanımını bıyıklı görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulur.

Kahve falında bıyıklı kadın görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyığını koparmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık ve sakal görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir