AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zorlukların bir anda biteceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları olduğunu gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bıyık uzaması görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında iple bıyık almak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek hayal kırıklığına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi bıyığı görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, başına uğursuzluklar geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıyıklı görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Kahve falında makasla bıyık kesmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı olmak rahata erileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyık yolmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hastaysa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir